Βίβιαν
Τριαντα-
φυλλοπούλου

Movement Waves

2ο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (17-18/7) – 2 ΩΡΕΣ/ΜΕΡΑ
18:30 – 20:30, Παραλία Γαλησσά

Movement Waves

Ελάτε μαζί μας για ένα απόγευμα κίνησης, χορού και αυτοσχεδιασμού δίπλα στη θάλασσα, προσιτό σε όλους!
Αυτό το εργαστήριο χορού είναι για μη χορευτές και χορευτές, για μεγάλους, μικρούς, για όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά με τον εαυτό τους και το σώμα τους. Μέσα από μία μέθοδο αυτοσχεδιαστικής αλλά και οργανωμένης κίνησης και ακινησίας, δίνοντας βάση στην ανάσα, τις αισθήσεις μας και την επαφή τους με το φυσικό περιβάλλον, αυτό το εργαστήριο αποσκοπεί στην απελευθέρωση από τους ψυχοσωματικούς περιορισμούς και σε μια ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης.

* Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας μαγιό, πετσέτα και αθλητικά παπούτσια για αυτό το εργαστήριο

Ηλικίες: 10+
Επίπεδα: Όλα τα επίπεδα

https://vimeo.com/536789054

Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου

Η Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου έχει πτυχίο σύγχρονου χορού από το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Λονδίνου (2015).
Στη συνέχεια επιλέχθηκε να είναι ένα από τα 12 μέλη του Αkram Khan Experiment, όπου δούλεψε εντατικά με την ομάδα. Έπειτα έγινε μέλος του Jasmin Vardimon 2 professional development course, και έκανε περιοδεία σε όλη την Αγγλία με χορογραφίες των Jasmin Vardimon, AΦΕ and Vinicius Sales.
Aπό τότε έχει δουλέψει ως χορεύτρια με τους Fernanda Prata, Bittersuite company, Vinicius Sales, Ben Judd & Διονύσιο Τσαφταρίδη, Melanie Lommoff(Ballets C de la B), Follow through collective, Lizzy Kew Ross, Emily Robinson, Όλγα Σπυράκη και άλλους. Επίσης, ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου με την Ηagit Yakira καθώς και ως rehearsal director για το πρότζεκτ της Dance for Platinum στο Royal Albert Hall.
Έχει δημιουργήσει δική της ομάδα χορού με βάση το Λονδίνο με την στήριξη των: Arts Council England, Tripspace, Wayne McGregor Studios, Dance Cultural Centre Athens and others
Η Βίβιαν έχει χορέψει στο Sadler’s Well’s, Royal Opera house, The Place, Royal Academy of Arts, Nothern Ballet, Rambert and Lowry project κ.α. Έχει κάνει πρακτική εξάσκηση με τους: Martha Graham School and Company (N.Y), Phoenix Dance Theater (UK), και εντατικά μαθήματα με τους: Batseva Dance Company-Gaga, David Zambrano (Flying low, passing through) κ.ά.
Διδάσκει με ενθουσιασμό στην Ελλάδα και την Αγγλία χορό και χοροθέατρο σε παιδιά, ενήλικες αλλά και επαγγελματίες, σε σχολές όπως οι The Place και Trinity Laban ενώ ταξιδεύοντας, ανανεώνει συνεχώς και μοιράζεται τις γνώσεις της στον χορό.

www.viviantr.com
Insta: vivian__ tr

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Newsletter

    Newsletter